• Kontakt : +385 1 3872 379

O vrtiću

Počeli smo kao igraonica još 1999. godine, a osmijeh i zadovoljstvo naših prvih članova, njihovo povjerenje i potreba za dužim programom, ljubav prema djeci, znanje i iskustvo, dalo nam je zadatak da se registriramo u vrtić što smo i učinili 2003. godine uz sve zakonom propisane akte i verifikacije.

Vrtić Čupko nalazi se u naselju Vrbani, u Rudeškoj cesti 150. Veličina vrtića je 150m2, prostor je svijetao i prozračan, suvremeno opremljen i potpuno prilagođen djeci. Imamo brojne kutiće (centre) koje često mijenjamo, a surađujemo s pedagogom, logopedom, medicinskim sestrama i svima koji nam pomažu da izrastemo u zadovoljne i sretne ljude.

Mi smo kao mala složna obitelj…

Mi smo kao mala, složna obitelj koja zastupa prijateljstvo, igru i veselje. Posebnu pozornost posvećujemo prehrani. Svakodnevno imamo 4 obroka, a cilj nam je da naša hrana bude raznovrsna, svježa i kuhana pa su voće i povrće naš svakodnevni meni.

U odgojno-obrazovnom radu provodimo niz projekata (ponajprije ekološke), zalažemo se za multikulturalnost, štujemo tradiciju, upoznajemo biljke, životinje itd., a to provodimo kroz stvaralačko-kreativne aktivnosti i organiziranim izletima na seoska gospodarstva, posjetima muzejima i izložbama. Sve to u cilju da poboljšamo rezultate u određenim odgojnim područjima i proširimo percepciju svijeta koji nas okružuje.

Upoznavanje sa različitim sportovima…

Aktualna problematika pretilosti djece, nasilje među djecom i uopće opasnosti suvremenog društva u kojem živimo, obvezuje nas da djecu usmjeravamo na sportske aktivnosti i to kroz našu sportsku igraonicu koju organiziramo u suradnji sa sportskim društvima čime omogućujemo djeci upoznavanje sa različitim sportovima (klizanje, skijanje, rolanje, jahanje, plivanje).

Imamo i jezičnu igraonicu…

Novija pedagoška promišljanja upućuju na uključivanje djece u najranijoj dobi u jezične igraonice. Zato imamo i jezičnu igraonicu gdje djeca kroz igru, ali i kroz pažljivo planiran program, uče engleski jezik.

Radno vrijeme vrtića je od 7:00-17:00h. Radno vrijeme sa strankama je 10:00-11:00h. U dogovoru s roditeljima i prema njihovim potrebama organiziramo radno vrijeme, a voljni smo uvesti i nove aktivnosti i programe.

Cilj nam je stvoriti toplo obiteljsko okruženje u kojem će se dijete osjećati ugodno, zaštićeno i voljeno i gdje ćemo ga programom i primjerenim materijalima poticati na razvoj njegovih potencijala, jačati mu samopouzdanje i kreativnost da izrastu u sretne ljude.

Tim vrtića Čupko

Zdravstvena voditeljica
01/3872-379
info@vrtic-cupko.hr

Poslovna voditeljica
01/3872-379
info@vrtic-cupko.hr

Službenik za informiranje
01/3872-379
info@vrtic-cupko.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka
01/3872-379
sluzbenik@vrtic-cupko.hr